Palvelut

ISÄNNÖINTI

Isännöintikolmiosta voitte saada kaikki isännöintipalvelut Asunto-osakeyhtiölain mukaisesti yhdellä sopimuksella.

Tehtäväluettelossa, joka on tarjousten ja sopimusten liitteenä, on merkittyinä selkeästi kuukausipalkkioon kuuluvat tehtävät sekä erilliset, laskutettavat palvelut asiakkaan tilauksesta. Hinnoittelu voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kaikki palvelut toteuttavat ammattitaitoiset henkilökuntamme eri alan osaajat, aina tarpeen mukaan.

Olemme toimintamme kautta luoneet yhteistyö- ja kumppaniverkoston, joilla kaikki taloyhtiöiden tarvitsemat palvelut voidaan toteuttaa. Valvomme myös toimintaa jatkuvasti ja yhteistyöt pidetään hyvällä tasolla. 

Korjausten hallinnoimisesta on Isännöintikolmiossa runsaasti kokemusta, jokaisella isännöitsijällämme on isännöintialan tutkinto tai useampi suoritettuna ja olemme hoitaneet satoja korjaushankkeita erilaisissa kiinteistöissä. 

Toimintajärjestelmämme ovat nykyaikaiset ja maksuliikenteessä käytämme luonnollisesti verkkoyhteyksiä hyödyksemme. 

 

TALOUS+

Pienille asunto-osakeyhtiölle, jotka eivät tarvitse varsinaista isännöintiä, olemme paketoineet TALOUS+ -palvelun, jossa nimen mukaisesti hoidetaan taloyhtiön talous ja lisäksi muutama keskeinen hallintotehtävä, jotta hallinto toimii oikein ja ammattimaisesti.

TALOUS+ ei ole isännöintisopimus, mutta siinä on mahdollista erikseen tilata isännöintipalveluita tarvittaessa.

 

Painotamme vielä, että TALOUS+ -sopimus ei sisällä henkilöisännöitsijää Isännöintikolmion toimesta ja yhtiöjärjestyksen määräykset isännöitsijästä tulee tilaajan huomioida.

 

KIINTEISTÖYHTIÖT, LIIKERAKENNUKSET

Kiinteistöyhtiöt, liikerakennukset sekä erityiset yhtymät tai yhtiöt voivat solmia omat Palvelusopimuksensa erikseen sovittavan tehtäväluettelon mukaisesti. Perustehtävät olemme luetelleet erillisessä Kiinteistöjen -tehtäväluettelossa.

Monilla kiinteistöyhtiöillä on niiden käyttötarkoituksen mukaisesti erityisiä tarpeita. Mahdollisesti on olemassa myös sekoitus kiinteistöyhtiön ja asunto-osakeyhtiön tarvitsemia palveluita. Voimme hyvin sopia erilaisista tehtäväluetteloista.

 

 

KIINTEISTÖMANAGEERAUS

Isännöintikolmiosta voivat kiinteistön omistajat saada tarvitsemansa manageerauspalvelut.

Talous- ja hallintopalvelut ovat tavanomaisia palveluita omistajille.

Isännöintikolmiossa voimme hallita eri yhtiöissä olevia omistuksia ja huolehtia vaikkapa vuokrankorotuksista vuokrasopimusten mukaisesti. Tyypillisesti omistajille tuotetaan erilaisia raportteja sekä kokousmateriaalia.

Teknisten asioiden manageeraus on tietysti mahdollista. Järjestämme huolto-ohjelmat, kulutusseurannan ja sen tavoitteet sekä erilaiset kuntoselvitykset ja tarkastukset saatte kauttamme.

Mikäli omistajat haluavat voimme myös huolehtia heidän maksuvelvoitteensa kiinteistölle.

 

 

Viihtyisässä toimistossamme on kolme eri kokoustilaa sekä langaton asiakasverkko yhteyksiä varten käytettävissä, asiakkailtamme ei veloiteta tilojen käytöstä.

 

TÄSTÄ TARJOUSPYYNTÖÖN